11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

10 simboluri in decoruri de vara cu zambet si cantec

In zilele toride de vara ne-am inveli daca am putea in briza marii sau racoarea muntelui si am uita de noi in vremuri de vacanta, si cum nu in fiecare zi ni se pot implini aceste arzatoare dorinte mai avem o scapare de evadare prin decorare.

 1. 1 Noul lemn
  Tendintele in decorare din vara 2017 ne atrag atentia dinspre pavaje sau mobilier masiv spre reinterpretari si sculputuri inedite, forme sau asocieri atipice de culoare, accesorii ce ne intriga prin aspect.
 2. Noul-lemn-tendinte-in-amenajarile-de-vara

 3. 2 Printuri botanice
  Atmosfera gradinilor tropicale poate fi transpusa in amenajarile noastre prin printuri, textile, tapet, indiferent de interior, fie el spatiu de recreere interior de baie sau zona de intrare in casa, ne putem lasa intampinati acasa de palmieri, intreaga padure ecuatoriala, liane sau arbori de cafea.
 4. Printuri-botanice-in-amenajarile-interioare-de-vara

 5. 3 Jocuri de umbre
  De la printuri digitale realiste hipnotice la sinteze stilizate de lumini si intuneric create de suprafete reliefate, umbrele apar in multe dintre colectiile de tesaturi din acest sezon.
 6. Printuri-de-umbre-folosite-in-amenajarile-interioare

 7. 4 Imprimeuri si texturi
  Pattern-urile si nuantele luminoase pot pune in valoare o multime de texturi placute, moi, drapabile. Tonurile discrete aduc un aer sofisticat interioarelor.
 8. Imprimeuri-si-texturi-in-decorurile-de-vara

 9. 5 Impletituri
  Impletituri frumoase, cosuri, mobilier, covoare se intalnesc in amenajari chic rustice, alaturi de siluete curate, textile subtiri, nuante pudrate.
 10. impletiturile in amenajarile interioare de vara

 11. 6 Contraste bold
  Antiteze indraznete si scheme ce dezvaluie aspecte salbatice, alaturari frapante animal print, mozaic, stele, dungi, forme geometrice demostreaza ca mult nu este intotdeauna prea mult.
 12. contraste bold in amenajare

 13. 7 Denim
  Cele mai recente tesaturi tactile, denim, sunt amprente vi potrivite chiar si pentru tapetari sau tapitarii, indigo sau scheme mai relaxante de culoare. Pattern-urile in straturi au un efect spectaculos de asemenea.
 14. Denim tesaturi pentru ameanjarile interioare

 15. 8 Accente metalice
  Finisajele metalice pot fi considerate o tendinta discontinua in ultimii ani, acum interesele designerilor de interioare se indreapta spre variatii mai subtile de tonuri si texturi.
 16. accente metalice pentru decorari interioare

 17. 9 Scheme visatoare
  Combinatii de modele soft, diafane, cu atingeri subtile in palete perlate repoduc parca din calitatea eterica a unei dimineti devreme de vara.
 18. Combinatii si scgeme visatoare in amenajarea interioara

 19. 10 Roz menta
  Nuanta discreta blush ce ne incanta alaturi de un ton calm, proaspat, verde menta, o putem alege in toate tipurile de materiale, hartie, tesaturi, ceramica sau sticla.
 20. Roz si menta in amenajarile interioare de vara

Spor la decorat si amenajat! Iar daca aveti nevoie de ajutor, sugestii sau solutii nu uitati ca showroom-ul Koncepto din cele 3 orase: Cluj, Constanta si Alba-Iulia veti gasi mereu un cosilier dedicat. De asemenea va asteptam si online pe https://koncepto.ro!

by Patricia Stroie, blogger Koncepto

© 2020 Koncepto. Toate drepturile rezervate.