11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

Caloriferele decorative personalizeaza interiorul!

Adepti ai unui stil minimalist sau ai stilului design, modern sau futurist, contemporan sau eclectic, caloriferele decorative sunt incadrate intr-un concept ce presupune personalizarea interioarelor, concept pe care il putem aprecia si incadra in proiectul nostru de amenajare.
Radiatoarele decorative sunt proiectate pentru a fi un suport considerabil in construirea unor spatii originale, cu un aspect foarte atractiv. Formele, liniile si culorile sunt destul de variate astfel incat pot sa raspunda si celor mai exigente cerinte.

Functia principala a acestor elemente ramane aceeasi, motiv pentru care dimensiunea caloriferului decorativ variaza in functie de dimensiunile interiorului in care urmeaza a fi amplasat.
Realizat de obicei din sticla, otel inoxidabil, fonta sau chiar piatra naturala, cu un design stilizat, radiatorul decorativ poate fi o optiune pentru oricare intre interioarele pe care le decoram, in spatii publice sau private, devin elemente de interes in decor si sunt foarte apreciate pentru aportul lor in aspectul general deosebit la care contribuie semnificativ.

Putem crea un spatiu prietenos si cald prin alegerea unui radiator colorat pastel sau il putem folosi pentru a crea contraste si asocieri cu accesoriile din amenajare. Daca ne straduim adesea sa retusam in decor aspectul rece si impersonal al vechilor calorifere, inovatia radiatoarelor decorative ne scuteste acum de aceasta grija si ne provoaca la un exercitiu de imaginatie.
Putem opta pentru diferite proiectii de imagini, cu inspiratie urbana, abstracta, cu motive vegetale sau geometrice, fiind atenti sa le incadram in tema principala a amenajarii. Radiatoarele pot fi verticale sau orizontale, cu forme precise sau linii spiralate, iar costurile acestora variaza in fuctie de durata lor de viata, complexitatea designului si materialul din care sunt confectionate.

Radiatoarele sunt concepute pentru a fi usor integrate in sistemul de incalzire deja folosit iar posibilitatile de integrare in decor sunt practic nelimitate, cu atat mai mult cu cat exita si optiunea de personalizare a lor, folosind in decorarea caloriferului o anumita imagine preferata de noi, un anumit material.
Spre exemplu putem insera in sticla caloriferului o bucata de tapet pentru a repeta un element folosit deja in amenajare.

Caloriferele decorative vor fi o incantare atat in camera copiilor cat si in interioarele de living, dormitor, bucatarie sau baie. Pot fi utilizate cu succes si pentru a crea o anumita atmosfera in incaperile de birou, in cafenele sau in sali de asteptare, spatii lounge s.a.

In showroom-ul Koncepto de pe strada Aurel Vlaicu nr. 8, Cluj Napoca, putem vedea cateva modele de radiatoare decorative si putem cere si cateva sfaturi avizate cu privire la integrare a lor in amenajarea noastra.

© 2020 Koncepto. Toate drepturile rezervate.