11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

David Hicks

David Hicks este directorul unui birou de design, premiat international, cu centrul in Melbourne, Australia. Alaturi de o echipa de arhitecti si designeri creativi si entuziasti, David Hicks a devenit unul dintre cele mai des publicate branduri de lifestyle si design de lux, din Australia.

“Structurat si placut, cu o tenta de modern, a fost imaginea pe care clientii mei au dorit-o” spune David Hicks referindu-se la camera de zi a acestui apartament din Melbourne. Situata pe un bulevard superb, casa era menita sa fie formala si luxoasa dar relaxanta in acelasi timp. Covorul Supertuft se intinde intr-un spatiu generos si deschis care defineste camera de zi.

David a creat o minunata masuta de cafea, facuta din marmura din Calcutta, pentru a ocupa partea centrala. Alaturi, un scaun Louis XV din catifea si scaune Knoll Platner.

Creat de artizani talentati, acest scaun Louis XV reprezinta o imagine perfecta a emblematicei arte Franceze, intr-un spirit artistic care transcende timpul. Avand un cadru realizat manual, din lemn antic cu un finisaj discret si de bun gust, din catifea, acest scaun reprezinta un atuu de valoare pentru lumea design-ului. Calitatea si confortul sunt ceea ce vor insoti aceste scaune, oriunde le-ati vedea: holuri de hoteluri, baruri sau boutique-uri.

Pretul variaza intre 3400 si 4800 de dolari.

Scaunele Knoll Platner vin sa echilibreze raportul modern – antic prin constructia solida, metalica, dar in acelasi timp in ton cu si avand o rezonanta potrivita designului oferit intregii incaperi. Creat de designerul american Warren Platner pentru marca Knoll, scaunul este realizat din 1000 de imbinari metalice
finisate in nickel stralucitor cu un strat de lac protector si confera modernismului un design ” bland si gratios” care complementeaza perioada si stilul Louis XV. Colectia Platner este certificata si premiata international. Produs de Knoll ® dupa specificatiile exacte si originale ale designer-ului.

Pretul incepand de la 2500 de dolari.

Dumitru Pop
© 2020 Koncepto. Toate drepturile rezervate.