11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

CASE DE VIS: Design interior pe 3 niveluri – de Dumitru Pop

Atelier Qub Design a creat in urmatoarea locuinta un design care va atrage atentia si va intriga privitorul. Situata in Cluj-Napoca aceasta casa reprezinta o inspiratie reala atat la exterior cat si in interior. Dorintele si asteptarile clientului au fost intalnite cu profesionalism de catre biroul Qub Design reprezentat de Dumitru Pop, rezultatul final stabilind o relatie intre client si designer si deschizand oportunitati pentru o colaborare continua.
De asemenea ceea ce designerul creeaza in interiorul acestei locuinte reprezinta o viziune care va fi intotdeauna impartasita. Inainte de toate, se manifesta o conturare a stilului de design abordat combinat cu dorintele specifice ale clientului. Clientul a ales ceea ce i se potriveste si a putut urmari modul in care toate elementele vin impreuna pentru a-i oferi o atmosfera nu doar de camin, dar si de identitate, aspect care se regaseste in alegerile facute pentru toate elementele de mobilier si finisaje.

O casa pe 3 nivele, gazduind un living deschis si o bucatarie moderna pe primul nivel. Spatialitatea este ceea caracterizeaza acest living care imbina stilurile modern si clasic. Mobilierul infatiseaza cel mai bine aceasta combinatie, fiind deopotriva clasic si modern. Zona media si cea pentru dining sunt 2 elemente cheie cuprinse in acest living si care dau tonul pentru aceste 2 stiluri.
Spatiul deschis confera luminozitate si o atmosfera primitoare, dand inca o data un ton de calitate si profesionalism. O calitate a materialelor folosite si o calitate a design-ului oferit prin elementele de mobilier si prin cromatica complementara si specifica fiecarei zona in parte.
Mobilierul de asemenea prezinta sobrietate si aduce un echilibru prin candoare. Qub Design a creat o atmosfera confortabila si şic in acest living.

La urmatorul nivel se afla cele 3 dormitoare fiecare avand baie si dressing propriu, o combinatie care confera intimitate membrilor familiei si specifitatea dorita de fiecare. Prezenta lemnului in acest camin este unul din elementele care ofera candoarea dorita si urmarita, iar designer-ul a reusit prin cromatica din dormitoare sa accentueze autonomia incaperilor.
Ideea urmarita este aceea de a cuprinde calitatea si confortul in conceptul si viziunea biroului Qub Design. Continuand pe ultimul nivel, terasa, ofera o panorama pentru imprejurimi.
De asemenea este un loc perfect pentru relaxare si un timp care sa iti confirme inca o data ca aceasta casa a fost gandita si realizata pentru a oferi celor care locuiesc in ea, calitate, caldura, confort, un simt al placut al atmosferei induse de elementele componente incaperilor, cromaticii, complementaritatii dintre toate aceste elemente, precum si un sentiment de multumire fata de propriul camin, lucru pe care fiecare om il cauta.
Atentia celui care priveste va fi impartita in totalitate.
Din momentul in care va pasi in living, urcand in dormitoare si terminand ziua pe terasa bine gandita, oricine va veni in aceasta casa va fi placut surprins de tot ceea ce il inconjoara.

© 2020 Koncepto. Toate drepturile rezervate.