11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

Culoarea anului 2016 de la Pantone e aici. O alegere inedita.

Culoarea anului 2016 de la Pantone. O alegere inedita.

Ahhh ce surpriza placuta!
Pentru prima data in 2016 nu vorbim despre culoarea anului ci despre culorile anului. Pantone ne surprinde cu un mix intre 13-1520 Roz Quatz si 15-3919 Serenity, doua nuante intr-o alaturare aparent indoielnica ce vine sa conteste perceptiile traditionale de asociere cromatica.
culoarea-anului-2016-de-la-Pantone
“Rose Quartz și Serenity demonstrează un inerent echilibru intre un ton cald rose si un albastru racoritor linistit, reflectand conexiune si wellness, precum si un sentiment linistitor de ordine si pace”, spune directorul executiv Pantone Color Institute – Leatrice Eiseman.
Mizand pe o permanenta cautare a noastra a unui antidot modern pentru stres, pe nevoile psihologice de reasigurare si securitate ce devin tot mai proeminente, specialistii aduc o abordare unilaterala ce coincide cu miscarile sociale ce ne duc in directia egalitatii de gen si fluiditate, in contextul armonizarii cu generatii mai putin preocupate de sabloane, insetata de inovatie.
Astfel, Quartz roz este nuanta blanda ce ne aduce in decorare armonie, iar albastrul serenity este un ton ce vine cu liniste si relaxare. Indiferent de finisaje, mate, metalice, luciose sau de stilul de amenajare, duetul cromatic se poate angaja fara probleme in alte mixuri in tonuri de verde, purpuriu, maroniu, toate nuantele de galben si roz sau chiar cu argintiu pentru efecte spectaculoase.

Iata mai jos cateva idei pentru finisajele interioare in trend in 2016:
culori-pentru-2016---roz-si-albastru
Rose-Quartz-și-SerenityAlbastru
baia-amenajata-in-cloarea-Roz-Quartz
cum-poti-folosi-culorile-anului-2016
Si paletele de culori recomandate pentru Roz Quartz si Serenity Albastru.
PANTONE-Color-of-the-Year-Rose-Quartz-and-Serenity-2

articol scris de Patricia Stroie, blogger Koncepto

© 2019 Koncepto. Toate drepturile rezervate.