11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

Noul magazin online Koncepto Design-Boutique

accesorii-decorative-si-decoratiuni-pentru-casa

Un nou magazine online cu decoratiuni, cadouri si mic mobilier tocmai a fost lansat!
Se numeste KONCEPTO | DesignBoutique si il gasisti la adresa: www.koncepto.ro. Va invitam sa-l vizitati!

Veti descoperi aici cele mai atractive si deosebite produse pentru decorarea locuintei. De la decoratiuni interioare de tot felul – obiecte din ceramica si portelan, rame foto, oglinzi, corpuri de iluminat sau tablouri, la colectii unice si mici piese de mobilier – mese si scaune pentru bucatarie sau dining, fotolii, taburetii si canapele pentru living-room, paturi, comode si noptiere pentru dormitoare, masute de toaleta, console pentru holuri, dulapuri si birouri, magazinul online Koncepto va ofera noi oportunitati pentru decorarea sau amenajarea interioara a caselor si de ce nu, a spatiilor de tip public-comercial.

Noul magazin online Koncepto Design-Boutique

Noul www.koncepto.ro este o extensie virtuala a showroom-urilor KONCEPTO | DesignBoutique, de tip Home&Deco, din Cluj-Napoca, Constanta si Alba-Iulia. Astfel ca, va incurajam atat sa ne vizitati fizic si sa descoperiti universul magic, inspirational in care traiesc, plin de frumos, arta, pasiune si incredere, cat si sa comandati produsele sau cadourile dorite direct din magazinul nostru online.

Si cum o veste atat de buna trebuie sarbatorita, s-a pregatit si o promotie speciala pentru cea mai cautata si apreciata colectie de mobilier a brandului KONCEPTO: Colectia Charme. Mai exact vorbim despre o reducere de 10% la piesele Charme comandate. Mai multe informatii despre promotia aceasta gasiti pe noul site-ul www.koncepto.ro.

voucherkoncepto-la-mobilierul-charme

Tineti minte asadar: oriunde ati fi in tara, produsele si colectiile KONCEPTO | DesignBoutique pot fi cumparate si online de aici: www.koncepto.ro – noul tau shop de mobila si decoratiuni interioare, iar preturile sunt mai mult decat accesibile avand in vedere calitatea si unicitatea lor. Cat despre stiluri, gasesti cam orice: de la shabby-chic, vintage, provensal, clasic la modern sau industrial.

Succes la cumparaturi!

© 2019 Koncepto. Toate drepturile rezervate.