11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

Piatra naturala un aliat in amenajarea livingului

Purtand eticheta de salon in secolul XIX si redenumit de secolul XX, livingul este incaperea in care cei mai multi dintre noi stam in cea mai mare parte a timpului liber petrecut acasa. Livingul este incaperea in care primim oaspeti, ne inconjuram de prieteni sau familie, pe scurt este cea mai populara incapere daca vorbim despre entertainment sau relaxare de aceea amenajarea acestui spatiu necesita, ca orice amenajare in fond, o atentie deosebita asupra atmosferei create, a stilului in care ne dorim sa o incadram si a modului in care decorul va dezvalui cate ceva din personalitatea noastra.

Poate primul lucru la care ce vom gandi in amenajarea linvingului este acela ca va trebui sa fim foarte confortabili, atat noi cat si restul membrilor familiei, cu ambientul rezultat, e important sa alegem un stil care ni se potriveste astfel incat amenajarea sa se integreze si sa armonizeze cu restul incaperilor.
Un aliat de incredere in decorarea livingului gasim in piatra naturala decorativa care ne convinge din nou ca adaugand elemente naturale interiorului pe care il amenajam sau reamenajam, finalitatea nu poate fi decat atmosfera deosebita, confortabila, prietenoasa si calduroasa a spatiului creat.

Piatra naturala ornamentala ne va ajuta sa subliniem, sau chiar sa cream un decor clasic, rustic, urban, modern sau minimalist, cu siguranta sofisticat indiferent de stil, trebuie sa decidem doar ce anume ne dorim de la aceasta incapere, ce mobilier de living avem deja sau intentionam sa achizitionam, care vor fi functionalitatile si ce ne dorim sa ne sugereze amenajarea interioara.

Modalitatile in care putem utiliza piatra naturala sunt destul de variate, putem opta pentru placari decorative, pentru pardoseli din piatra naturala – care ne ofera garantia unui ambient cu totul special.
Semineele construite din piatra naturala sau doar placate vor fi cu siguranta cele care vor sublinia eleganta, rafinamentul si bunul gust.

Specialistii ne ofera de asemenea solutii si tehnici de prelucrare inovative atat ca suport pentru sistemele audio-video cat si ca reconditionare a unor piese de mobilier, si nu neaparat reconditionare cat crearea elementului de design inedit.

Si daca nu ne dorim tocmai o lucrare de amploare cu piatra naturala in livingul nostru putem oricand sa alegem cate ceva din varietatea de obiecte decorative din piatra care ne vor incanta si vor aduce in amenajarea interioara acel accesoriu natural despre care vorbeam.

Exista bineinteles si tertipuri in amenajarea linvingului cu piatra naturala pe care designerii ni le pot dezvalui.

In functie de proiect aflam ca putem alege sa placam un perete al livingului cu piatra naturala iar atunci acesta va deveni un element principal de focalizare. De asemenea, putem crea o iluzie de mai mult spatiu asezand mobilierul mai departe de peretele decorat, creand astfel alte elemente centrale vizuale.

Desigur ca pentru astfel de informatii va stau la dispozitie designeri si specilaisti in prelucrarea si montarea pietrei naturale – un material care se recomanda singur dar pentru utilizarea caruia avem nevoie si de un pic de ajutor.

© 2020 Koncepto. Toate drepturile rezervate.