11111
Koncepto
Articole recente Cauta in blog
Aboneza-te la newsletter

Arhiva Parteneri

Spiritul mexican îți invadează casa!

În această vară, în mod sigur, abodarea designerilor (fie ei de interior sau fashion) și a decoratorilor a avut la baza stilul boho și cel tropical. Și cum ne place să fim o reusrsă de inspirație entru tine, ne-am adaptat cerințelor, astfel că, mixând cele două stiluri, am adus în cochetele noastre magazine, mici decorațiuni sau piese de mobilier care să-ți transforme spațiul într-o oază plină de energie și culoare.

Inspiratia-saptamanii-Spiritul-mexican-iti-invadeaza-casa
Află în continuare cum poți crea și tu o atmosferă cu spirit mexican și care sunt elementele esențiale ce nu pot lipsi din amenajare.

Mobilierul:
Piesele de mobilier specifice stilului mexican ne vorbesc despre relaxare. Un set de scaune/fotolii confortabile sunt printre primele piese de care ai nevoie. Poți opta pentru un scaun cu cadrul metalic și suport din piele și unul din ratan împletit de exemplu. Îți vor induce o stare de “siesta”, absolut necesară în zilele toride de vară. Completează decorul cu o masuța rotundă, cu picioare din lemn, practică și pregătită să-ți asigure suport pentru o băutură răcoritoare.

Accesoriile și decorațiunile

Pernele de dimensiuni mari, cu imprimeuri in stil boho, aruncate pe scuane sau pe podea, maximizează acel factor de relaxare. Nu pot lipsi din acest decor!
Adauga un covor ușor, “de vară”, plus un pouf și căteva vaze pictate în tonuri neutre sau ghivece cu cactuși și flori naturale și atmosferă ta de “Mexic” este gata!

Pregătit ca spiritul mexican să-ți invadeze casa? Descopră colecția noastră aici:
Colectia-Spiritul-mexican-de-la-koncepto

Comandă aceste produse online de la Koncepto: https://koncepto.ro/categorie/mobilier/shop-the-look/ sau vino în showroom în Cluj, Contanța sau Alba-Iulia.

by Raluca A., blogger Koncepto

© 2020 Koncepto. Toate drepturile rezervate.